Aktuelt‎ > ‎

Endring i ditt abonnement på fiberbredbånd 40/40 Mb/s.

Du som i dag abonnerer på fiberbredbånd med 40/40 hastighet; 1. februar 2018 endres prisen på dette abonnementet fra 498,- til 519,- kroner pr. mnd. For kunder i avtaleperiode, vil prisen justeres etter avtaleperiodens utløp.

 

Ønsker du et pakketilbud på både bredbånd og tv? Med fiberbredbånd fra Altibox er du sikret markedets mest fremtidsrettede teknologi. Og i nye Altibox TV får du blant annet programarkiv, 500 timer med opptak i full HD, integrerte apper som HBO Nordic, NRK TV og NRK Super, og mulighet til å velge ditt eget innhold.  Les mer på altibox.no/fremtidenstv.

 

Informasjon om prisendring.

Hvorfor foretar dere en prisendring?

Vi jobber kontinuerlig for å gi deg en bedre internett- og wifi-opplevelse. I løpet av 15 år har vi økt hastigheten flere ganger, men kun justert prisen vår én gang.
Vi er veldig konkurransedyktige på de produktene som blir berørt av prisjusteringen. Etter prisjusteringen ligger vi fremdeles under prisen i resten av markedet på tilsvarende produkt. Hos oss får du høy hastighet og god stabilitet og dekning.

Hvor lang tid i forkant av prisendringen er det varslingsplikt?

Det er 1 måneds varslingsplikt.

Hva skjer dersom jeg er i binding?

Du vil ikke få en prisjustering i bindingstiden, men etter endt bindingstid vil den justeres.

Jeg har fått informasjon om prisendring på internett-produktet, men har også tv fra Altibox. Hva betyr dette for meg?

Siden du har flere produkter hos oss, får du en rabatt. Vi har vært nødt til å justere prisen på bredbånd, men gir samtidig deg som også har tv-abonnement tilsvarende beløp i rabatt. Det gjør vi for at du ikke skal betale mer etter prisendringen enn det du gjør i dag. Vi er likevel forpliktet til å informere deg om denne endringen, og derfor har du fått informasjon fra oss.


Vi gjør oppmerksom på at du har rett til å si opp abonnementet ditt som en følge av prisendringen, med virkning fra tidspunktet endringen trer i kraft.

Ċ
HardangerNett As,
21. des. 2017, 04:11
Comments