Altibox-logo

HardangerNett tilbyr fiberbasert bredbånd med produkter frå Altibox


Produkt og prisar

Etablering             

Hva er fiberbredbånd?


Fiber er en suveren teknologi som gir nær ubegrenset nettkapasitet. 
Vi ser i dag at flere og flere enheter er koblet til nettet, og innhold og tjenester på disse enhetene blir stadig mer bredbåndskrevende. Med fiberoptikk fraktes data med lysets hastighet. Opp- og nedlastningshastighet er like rask, og dedikerte fiberlinjer gjør at din tilgang ikke blir påvirket av naboens nettbruk. 
Med fiber og Altibox vil du alltid ha nok kapasitet og stabile linjer.

Altibox ser en årlig økning i internettbruk pr kunde på rundt 40%. Nye medievaner krever stadig mer av nettkapasiteten vår, og dette er utfordringen. For at du som kunde skal ha en god brukeropplevelse med nettbrettet, mobiltelefonen, PC-en, Mac-en eller liknende er nettkapasitet avgjørende. De gammeldagse kobberbaserte linjene har rett og slett ikke kapasitet til å takle den formidable trafikkøkningen.

Med fibernett fra HardangerNett har du ubegrenset kapasitet, og garantert plass til fremtidens bredbåndsbaserte tjenester. Altibox sine samarbeidspartnere bygger ut fibernettet med rundt 1200 meter hver dag. De har ikke planer om å gi seg før hele Norge har den teknologien som for tiden er den eneste med kapasitet nok til å takle framtidens behov.


Ċ
HardangerNett As,
6. aug. 2015, 23:18
Ċ
HardangerNett As,
21. aug. 2015, 06:56