Altibox privat‎ > ‎

Familiepakken

Familiepakken gir deg alt på ett sted - tv, Internett og hjemmetelefon

Det mest populære tilbudet vi har er en familiepakke. Det handler om at du kan få alt på ett sted, og alt på en faktura. Med en familiepakke får du Altibox Fiberbredbånd 50/50 Mbit/s bonus til en rimeligere penge, samt fri startpris og tellerskritt til ordinære fasttelefoner i hele Norden. Her får du en rask oversikt over hva det innebærer for deg som potensielt ny kunde å kjøpe grunnpakken fra oss.

Engangskostnader

En typisk etablering koster kr 4900,-. Det gjør at du får fiberkabelen helt hjem til deg selv. 

I tillegg må du betale 890,- for etablering av tv-pakken (prisen er den samme uavhengig av hvor mange dekodere du bestiller). 

Totalpris på etablering er kr 5790,- for familiepakken. Dette er en engangssum som betales når anlegget installeres (uten kampanjepris på etablering). I tillegg kan det være verdt å nevne at du som kunde selv er ansvarlig for å få på plass nettverkskabling frem til det utstyret du skal bruke. Du kan enten kable selv eller få et montørfirma til å kable for deg (pris avtaler du da direkte med montørselskapet som vi setter deg i kontakt med).

 

  • Altibox Fiberbredbånd  60/60 Mbit/s koster 498,- (økt hastighet forutsetter 3 aktive hovedtjenester)
  • Altibox TV Basis koster 399,-
  • Altibox Telefon Basis med en linje koster 140,-
 

En familiepakke koster altså kr 1037,- per måned.

For kr 6807,- i engangssum og kr 1037,- per måned får du mye underholdning, kvalitet, symmetrisk Internett, kraftig tv-pakke, tilgang til filmleie direkte fra tv og ikke minst fri startpris og tellerskritt til fasttelefoner i Norden!

Pakke  Etableringsutgifter  Månedspris  Totalt første år  Totalt påfølgende år  
Familiepakken    kr 4900,- + kr 890,- for tv  kr 1037,-    kr 18 234,-  kr 12 444,-  

 

Denne siden gir deg ikke komplett og fullstendig informasjon om alt som kanskje er relevant for deg, men har som formål å gi deg en oversikt over hva du kan få fra oss. Ta kontakt med oss på telefon 53650770 for ytterligere informasjon og bestilling. 

Alle priser oppgitt er inkludert mva.

Comments